De Torteltuin | lekker relaxed genieten

Voor Bedrijven

Een bedrijfsvergadering of bedrijfsuitje? De Torteltuin zorgt voor een succes.

De Torteltuin | Zakelijk

Een dag(deel) vergaderen in een ontspannen omgeving kunt u in en om de Torteltuin. De woonkamer en schuur, beiden ingericht in een huiselijke sfeer, evenals de tuin bieden een smaakvolle en relaxte plek om te vergaderen.

De ruimtes zijn zeer geschikt voor teambijeenkomsten, coachingsgesprekken, groepsactiviteiten en andere werkgerelateerde meetings. Ook het organiseren en faciliteren van bijeenkomsten en evenementen kunnen we voor u verzorgen.

We richten de zaal in overleg met u in en u kunt gebruik maken van onze audiovisuele hulpmiddelen. Naast vergaderen denken wij ook aan de inwendige mens. U kunt het arrangement uitbreiden met een lunch, diner bij een restaurant in de buurt ,of bij een volledige dag met allebei. Hierbij passen we ons aan aan uw wensen.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek bespreken we uw wensen en stemmen we uw wensen af op onze mogelijkheden.

 

Bedrijfsuitje

Onze locatie en nabije omgeving biedt volop mogelijkheden om met uw bedrijf of collega’s een bedrijfsuitje met creatieve en/of actieve activiteiten te organiseren.

Voor dit soort gelegenheden maken wij heel graag een programma op maat, maar daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om uit onze bestaande arrangementen te kiezen.

Wanneer u overweegt om in een sfeervolle omgeving iets te organiseren voor uw bedrijf of met collega’s, bent u van harte welkom op onze landelijk gelegen locatie om eens van gedachten te wisselen over de mogelijkheden.

Wat lekkers bestellen | Zakelijk

Ook voor onze zakelijke kanten is het mogelijk om wat lekkers te bestellen. Bekijk onze winkel en zie al het lekkers wat wij voor u kunnen klaarmaken.

De Torteltuin heeft ook een kast waarin huisgemaakt lekkers te vinden is om mee te nemen of te gebruiken als relatiegeschenk. We hebben bijvoorbeeld confituur, honing, kaas van kaasboerderij De Zuidgeest, huisgemaakte ketchup. Ook de theeën en koffies die we serveren kunt u hier vinden. Op deze manier kunnen uw medewerkers of relaties thuis ook genieten van lekkers van De Torteltuin.

Ook leuk om cadeau te geven! Weet u niet te kiezen, dan biedt onze cadeaubon uitkomst.