Mandala tekenen

Een mandala tekening maak je binnen die afgebakende ruimte van een cirkelomtrek. Mandala tekenen wordt vaak gebruikt als een meditatieve manier om rust te vinden. Therapeutisch kan het een helende werking hebben. Mandala tekenen kan ook een creatieve ontwikkeling voor jezelf betekenen en is vooral gewoon leuk om te doen.

En het leuke is dat iedereen het kan, ook als je nog geen of weinig ervaring hebt met tekenen is dit een hele leuke creatieve manier om er mee te beginnen.
Het gaat bij mandala tekenen niet om de techniek of hoe het er aan het einde uitkomt te zien, het gaat echt om het proces, het plezier en dat je op een ontspannen manier creatief bezig bent. Het leuke is dat de uitwerkingen vaak zo mooi zijn, dat je echt trots bent op jezelf. Het accent van de workshop ligt op een gezellige tijd samen met vriendinnen, familie en/of collega’s.

We starten met een kopje koffie/thee waarbij Helma (Mandala kunst op Maat) uitleg geeft. Vervolgens ga je aan de slag. Aan het einde van de workshop heb je zelf een mandala gemaakt om mee naar huis te nemen! Halverwege is er een pauze, waarin er koffie/thee is met iets huisgemaakt lekkers.

U kunt de workshop met uw groep (4-12 personen) op een voor u en ons geschikte datum reserveren. Daarnaast wordt deze workshop ook op inschrijving georganiseerd. De actuele datums leest u terug op onze Facebookpagina onder het kopje evenementen.

De workshop kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld een lunch, High Tea of andere specifieke wensen.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.
Prijs per persoon: 27,50 inclusief alle materialen.

Meer informatie of reserveren?  Neem contact op via de telefoon of email. Wij staan u graag te woord.

De workshop wordt gegeven door Helma Laanen. De mandala is in 2009 op haar pad gekomen en niet meer weggegaan, het heeft haar leven verrijkt. In het mandala tekenen kan zij zich heerlijk uitleven als ze geïnspireerd raak door iets. In 2016 heeft ze een opleiding tot mandala docente afgerond en is ze haar eigen bedrijf  “Mandala Kunst Op Maat” opgericht. Ze geeft mandala workshops en mandala cursussen. Verder is ze aangesloten bij de School voor de kunsten in Roosendaal en ook lid van de Nederlandse Mandalavereniging. Ze wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het mandala tekenen.