Taart op bestelling

Een feest zonder taart is geen feest! Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardag, een geboorte, een jubileum of een andere speciale dag: zonder een taart is het niet compleet ! De Torteltuin maakt taarten voor elke gelegenheid.

Hierbij draait het in de eerste plaats om de smaak. Omdat wij bij de Torteltuin vinden dat te veel zoet niet lekker is, hebben wij ervoor gekozen om geen taarten te maken die bekleed zijn met fondant. Door de fondant achterwege te laten komt de smaak van de taart naar onze mening nog meer tot haar recht.

Natuurlijk kunt u wel uw taart naar wens laten versieren, zodat indien gewenst, de taart echt aansluit bij datgene wat er te vieren is. Graag adviseren wij u hierin.

Naast taarten hebben wij ook cupcakes, muffins en koekjes in verschillende smaken en ontwerpen. Leuk voor bij een kindertaart, als kraamcadeau, een zakelijke gelegenheid, voor een baby-shower of bij een andere speciale gelegenheid ! Voor elke festiviteit en elk budget kunnen we een traktatie leveren.

Ook verzorgen wij relatie-en kerstgeschenken.

Heeft u interesse, bel of mail ons zodat wij u verder kunnen informeren.