Taart op bestelling

De Torteltuin heeft een ruim assortiment heerlijke taarten en cupcakes die u na bestelling bij ons kunt afhalen. Klik op de betreffende taart voor meer informatie.

Wilt u in verband met het Corona-virus de box liever niet ophalen? Dan bezorgen we ook aan huis in Essen, Nispen en Roosendaal. We rekenen 2,50 (tot 5 km) of 5,00 per bezorging.

Appeltaart

Appeltaart

Worteltaart

Brownie

Brownie

Biscuittaart

Biscuittaart

Cijfertaart

Cijfertaart

Cheesecake

Cheesecake

Zwart Woudtaart

Zwarte Woudtaart

Kwarktaart

Kwarktaart

Red Velvet Cake

Red velvet cake

Cupcakes

Cupcakes

De verwenbox

De verwenbox

Taartentafel

Taartentafel

Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardag, een geboorte, een jubileum of een andere speciale dag; De Torteltuin maakt taarten voor elke gelegenheid.
Hierbij draait het in de eerste plaats om de smaak en om het lekkere. Elke taart kan naar wens gepersonaliseerd en versierd worden , zodat de taart echt aansluit bij datgene wat er te vieren is. Hierbij is alles mogelijk en niets te gek! Taarten die volledig bedekt worden met fondant maken we niet; omdat we geloven dat dit de smaak niet ten goede komt.

Mocht de taart van uw voorkeur er niet bij staan, geen nood! Op aanvraag maken we bijna alle taarten. Want, bij De Torteltuin staat de gelegenheid voor een taart centraal.

Ook als u speciale wensen heeft in verband met een allergie of dieet kunt u bij ons terecht. Wij hebben allerlei gluten-, lactose- en suikerarme producten en kunnen in overleg allerlei lekkers maken dat bij uw dieet past.

Taarten dienen bij voorkeur minimaal 5 dagen vooraf besteld te worden. Het kan voorkomen dat we in verband met drukte uw bestelling niet meer aan kunnen nemen. Wij stellen u niet graag teleur, dus hoe eerder hoe beter is het advies.
Vragen naar de mogelijkheden en bestellen kan via detorteltuincontact@gmail.com of telefonisch op nummer 06-37281213.