Ontbijt/Lunch-box

Wilt u thuis lekker rustig aan doen, niet in de keuken staan en toch lekker ontbijten of lunchen dan is ons ontbijt/lunch voor thuis wat voor u.

U krijgt een box met verschillende verse broodjes, boterhammen, croissantjes en koffiebroodjes, een diversiteit aan kaas, vleesbeleg en confituur. Een verse fruitsalade, een verse groene salade en een gekookt eitje zijn tevens inbegrepen.

Een glaasje jus en koffie of thee (die u nog wel even moet zetten) hoort er ook bij.

Heeft u het graag nog uitgebreider, dan kunt u kiezen voor het super lekkere arrangement. Dit is het bovenstaande arrangement met de volgende extra’s: gerookte zalm, poffertjesprikkers, scones, een mini-cupcake of andere zoete lekkernij en yoghurt met huisgemaakte granola.

Omdat wij zoveel mogelijk gebruik maken van verse seizoensproducten uit eigen tuin en streek kan het assortiment iets wisselen. Heeft u bepaalde wensen, een dieet, een allergie of is er iets wat u absoluut niet lust? Geef dit dan op tijd aan ons door, dan houden we hier heel graag rekening mee.

Het arrangement is alleen op reservering, minimaal 2 dagen voor aanvang, mogelijk.

Wilt u in verband met het Corona-virus de box liever niet ophalen? Dan bezorgen we ook aan huis in Essen, Nispen en in overleg in Roosendaal.

Lekker arrangement:                         15,00 p.p.

Super lekker arrangement:               20,00 p.p.   

Bezorgen:                                           2,50 (tot 5 km) of 5,00 (tot 10 km)