Koffie/Thee en Taartproeverij

Wilt u op een leuke en lekkere wijze ontdekken hoe verschillend koffie en thee kunnen smaken en welke smaak uw voorkeur heeft? Kom dan genieten van onze koffie/thee een taartproeverij.

Een koffie/thee en taartproeverij bestaat uit minimaal drie gangen. Bij elke gang krijgt u een kopje koffie of thee en huisgemaakt lekkers. Het gebakje is hierbij afgestemd op het smaakprofiel van de gebruikte koffie of thee.

Om de verschillende smaakprofielen te kunnen duiden, wordt gebruik gemaakt van het koffiedrinkers smaakwiel van Cuperus. In dit wiel wordt de smaak van koffie onderverdeeld in  6 verschillende smaken. Cuperus labelt hun koffie ook aan de hand van dit smaakwiel.

Voor de thee maken we gebruik van het door Cuperus ontwikkelde theelandschap wat de weg wijst doorheen je theebeleving. We onderscheiden volgende smaken: ziltig, aards, rokerig, notig, fruitig, vegetaal of floraal. Zo gaat u misschien eens een nieuwe thee kunnen ontdekken die u anders nooit zou uitgekozen hebben. Bovendien scheppen we een duidelijke verwachting van de thee en we hopen daarmee de keuze voor u wat te vergemakkelijken.

 

De kosten van deze proeverij komen neer op 16,50 per persoon voor een proeverij bestaande uit drie verschillende smaakprofielen. Wilt u een extra gang, dan is dit zeker mogelijk tegen een meerprijs van 5,00 per gang.

 

Dit arrangement is alleen op reservering mogelijk.