De Torteltuin | smaakvol en relaxed genieten

Iets te vieren?

In De torteltuin kan je helemaal tot rust komen of juist actief genieten

Familie- of ander feestje

Heb je geen zin of mogelijkheden om alle mensen thuis te ontvangen? De Torteltuin heeft alles in huis voor een optimaal familiefeest. Wil je in een rustige en landelijke ambiance, heerlijk genieten met je omgeving, dan ben je hier aan het juiste adres. 

We verzorgen met liefde en plezier jouw familiefeest, neven- en nichten dag, babyshower of vrijgezellenfeest in een huiselijke sfeer. Even weer met bij elkaar, een gezellig dagje uit waarbij iedereen eens  elkaar weer ziet.

Hoe het feest eruit komt te zien, dat bepaal je grotendeels zelf. Of het nu actief of passief moet zijn of voor jong en oud. We vinden het belangrijk dat het echt jouw feestje wordt, en verzorgen graag arrangementen op maat.

Wij nodigen je van harte uit om samen geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie of thee, eens te praten over jouw wensen en onze mogelijkheden

Kinderfeestjes

Is je zoon of dochter binnenkort jarig, houdt hij of zij van bakken en willen jullie een onvergetelijk en persoonlijk kinderfeestje? Dan ben je bij De Torteltuin aan het juiste adres! De feestschuur en de sfeervol ingerichte tuin met speelweide lenen zich uitstekend voor het houden van een feestje.

Bij De Torteltuin is geen enkel feestje hetzelfde, want de jarige staat centraal. In overleg met de jarige wordt besloten hoe het feestje gevierd gaat worden, met of zonder een thema. Je kan denken aan koekjes of cupcakes bakken en/of versieren, een kookfeestje, een taartje versieren, een taart maken, je eigen high lemonade maken .

Het feestje duurt ongeveer 3 uur. We beginnen met zingen en uitpakken van de cadeautjes. Hierbij krijgen de kinderen drinken en een huisgemaakte stukje taart/cupcake, uitgekozen door de jarige. Vervolgens gaan we van start met de gekozen activiteit(en). Tussendoor kan er drinken genomen worden. Als het even kan, gaan we lekker naar buiten. Tenslotte ronden we het feestje af met lekkers, ook weer uitgekozen door de jarige. Hierbij kan men denken aan frietjes, hotdogs, pannenkoeken, poffertjes, wafels, tosti’s. na afloop mag je het gemaakte inpakken en mee naar huis nemen. 

Er zijn geen regels omtrent het aantal kinderen, dus geen minimum of maximum aantal. Wel gaan we ervan uit dat er een volwassene aanwezig is om te assisteren. Kinderfeestjes worden buiten de openingstijden van de theetuin gepland. In verband met de seizoensdrukte in de Theetuin is het in de maanden juli en augustus het niet mogelijk een kinderfeestje te reserveren

Prijs: 25,00 per kind.