De Torteltuin | lekker relaxed genieten

Voor bedrijven

In De torteltuin kan je helemaal tot rust komen of juist actief genieten

Voor bedrijven

Een dag(deel) vergaderen in een ontspannen omgeving kunt u in en om de Torteltuin. De woonkamer en schuur, beiden ingericht in een huiselijke sfeer, evenals de tuin bieden een smaakvolle en relaxte plek om te vergaderen.

De ruimtes zijn zeer geschikt voor teambijeenkomsten, coachingsgesprekken, groepsactiviteiten en andere werkgerelateerde meetings. Ook het organiseren en faciliteren van bijeenkomsten en evenementen kunnen we voor u verzorgen.

We richten de zaal in overleg met u in. Naast vergaderen denken wij ook aan de inwendige mens. U kunt het arrangement uitbreiden met een lunch, diner of bij een volledige dag met allebei. Hierbij passen we ons aan aan uw wensen.

Technische ondersteuning:
u kunt gebruik maken van onze audiovisuele hulpmiddelen. Wij beschikken over  automatisch presentatiescherm . Een krachtige daglicht beamer en uiteraard geluidsversterking voor uw presentaties/video´s.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek bespreken we uw wensen en stemmen we uw wensen af op onze mogelijkheden.

Arrangementen

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering of ander overleg, een high tea met uw medewerkers, teambuilding of een bedrijfsfeestje dan is De Torteltuin een goede keuze. Wij bieden u de mogelijkheid om (een deel van) De Torteltuin de gebruiken voor uw vergadering, workshop, presentatie en meeting. U kunt terecht in onze sfeervolle huiskamer, de schuur en bij goed weer in onze grote tuin.

Als basis voor een bijeenkomst hebben we een standaard 4-uurs arrangement samengesteld wat bestaat uit:

  • Een unieke locatie met een huiselijke sfeer in een landelijke omgeving;
  • Gebruik van de door u verkozen ruimte(s) waarbij de opstelling passend gemaakt wordt aan uw wensen voor maximaal 4 uur
  • Gebruik van audiovisuele middelen
  • Onbeperkt koffie, thee, water en koekjes en
  • Een huisgemaakte zoete lekkernij bij start of tijdens een pauze.

De prijs van dit 4-uursarrangement bedraagt 18,50 p.p.

Het arrangement is uit te breiden. U kunt hierbij denken aan een langere tijdsduur, een extra tussendoortje, een ontbijt, lunch, picknick en een High Tea. In de zomer kan ook voor een Barbecue worden gekozen als afsluiting van de bijeenkomst.

Het arrangement kan tevens gecombineerd worden met een leuke activiteit. Denk hierbij aan een workshop koffie of thee, een mooie wandeling (eventueel met een gids), parkgolf en tal van andere mogelijkheden op ons erf en bij ons in de buurt.

Heeft u andere wensen, dan kijken we graag samen naar een passend aanbod. Ook voor andersoortige bijeenkomsten of events verzorgen wij graag een arrangement op maat.

Bedrijfsuitje

Onze locatie en nabije omgeving biedt volop mogelijkheden om met uw bedrijf of collega’s een bedrijfsuitje met creatieve en/of actieve activiteiten te organiseren.
Voor dit soort gelegenheden maken wij heel graag een programma op maat, maar daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om uit onze bestaande arrangementen te kiezen.

Wanneer u overweegt om in een sfeervolle omgeving iets te organiseren voor uw bedrijf of met collega’s, bent u van harte welkom op onze landelijk gelegen locatie om eens van gedachten te wisselen over de mogelijkheden.

Hiervoor maken wij graag een afspraak met u.