kinderfeestje

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig, houdt hij of zij van bakken en koken en wilt u een onvergetelijk en persoonlijk kinderfeestje? Dan bent u bij De Torteltuin aan het juiste adres! De feestschuur en de sfeervol ingerichte tuin met speelweide lenen zich uitstekend voor het houden van een feestje.

Bij De Torteltuin is geen enkel feestje hetzelfde, want de jarige staat centraal. Uw zoon of dochter beslist zelf hoe het feestje gevierd gaat worden, waarbij in principe alles mogelijk is. In een vrijblijvend gesprek worden de wensen en ideeën geïnventariseerd. Op basis van deze informatie wordt er een voorstel gedaan over de invulling welke past bij de interesses en leeftijd van de jarige. De jarige en u beslissen vervolgens hoe het feestje definitieve wordt ingevuld.

Bijna alles mogelijk op bak en kookgebied, denk maar aan:

  • koekjes bakken en/of versieren, koek
  • cupcakes bakken en/of versieren (met of zonder thema)
  • een kookfeestje, dessertjes maken of een high tea (vanaf 10 jaar)
  • Een boltaartje versieren in de vorm van een unicorn, lieveheersbeestje, prinsessentaartje of iets anders
  • een taart maken, denk maar aan appeltaart, brownie, cheesecake
  • themafeestje waarbij het bakken/versieren van lekkers gecombineerd wordt met een spel, een speurtocht, een knutselactiviteit (bijvoorbeeld prinsessen, piraten, frozen, dieren enz.)

Er kan gekozen worden uit 2 arrangementen:

Workshop: Een workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Als iedereen gearriveerd is gaan we van start met de gekozen activiteit(en). Tussendoor kan er drinken worden genomen en als het even kan, gaan de kinderen lekker naar buiten. Vervolgens wordt de activiteit afgerond. Na afloop mag je alles inpakken en mee naar huis nemen. Prijs: 17,50 per kind

Alles inclusief: Een alles inclusief feestje duurt ongeveer 3,5 uur. We starten we met zingen en uitpakken van de cadeautjes. Hierbij krijgen de kinderen drinken en een huisgemaakte taart/cupcakes, uitgekozen door de jarige. Vervolgens gaan we van start met de gekozen activiteit(en). Tussendoor kan er drinken genomen worden. Als het even kan, gaan de kinderen lekker naar buiten waarna de activiteit wordt vervolgd. Tenslotte ronden we het feestje af met lekkers, ook weer uitgekozen door de jarige. Hierbij kan men denken aan frietjes, hotdogs, pannenkoeken, poffertjes, wafels, tosti’s. na afloop mag je het gemaakte inpakken en mee naar huis nemen. Prijs: 25,00 per kind.

Er zijn geen regels omtrent het aantal kinderen, dus geen minimum of maximum aantal. Wel gaan we ervan uit dat er een volwassene aanwezig is om te assisteren. In verband met de seizoensdrukte in de Theetuin is het in de maanden juli en augustus het niet mogelijk een kinderfeestje te reserveren.