De Torteltuin | smaakvol en relaxed genieten

De Torteltuin

smaakvol en relaxed genieten

De Torteltuin

Wat leuk dat je de website van De Torteltuin bezoekt, welkom!

De Torteltuin is ontstaan vanuit de wens om andere mensen mee te laten genieten van onze mooie plek. De naam komt uit het boek “Pluk van de Petteflet”, van Annie M.G. Schmidt. In dit boek is De Torteltuin een verwilderde tuin waar dieren van allerlei pluimage wonen en waar mensen (jong en oud) naar toe gaan om te spelen, uit te rusten, bij te kletsen, iets te drinken en te eten, te feesten of om gewoon maar even te genieten van de natuur en elkaar. Omdat dit ook onze insteek is, was de naam snel gevonden. 

Heb je naar aanleiding van de informatie op de website nog vragen of wil je je wensen met ons bespreken, neem dan contact met ons op. We staan je graag  te woord.

KLeine Kaart

een greep uit ons aanbod

  • Koffie/Thee
  • Uit de keuken
  • Zoet

Ontbijt & Lunch

Vanaf half 9 kun je bij De Torteltuin heerlijk genieten van een lekker ontbijt of lunch. Met z’n tweetjes of met een grotere groep. Zomaar of om iets te vieren.

Bij het lekkere arrangement wordt de tafel feestelijk gedekt met verschillende verse broodjes, boterhammen, croissantjes en koffiebroodjes, een diversiteit aan kaas- en vleesbeleg en huisgemaakte jam. Een fruitsalade, groene salade en een eitje naar keuze zijn ook inbegrepen. Een glaasje jus en twee kopjes filterkoffie en/of thee maken het arrangement compleet.

Wil je echt graag goed uitpakken, dan kun je kiezen voor het super lekkere arrangement. Dit is alles van hierboven en ook gerookte zalm, poffertjesprikkers, scones en yoghurt met huisgemaakte granola. 

Lekkere arrangement: 16,50

Super lekkere arrangement: 21,50

Kinderen van 3 tot 10 jaar genieten voor de helft 12,50/16,50 van de prijs mee en krijgen een glaasje appelsap in plaats van koffie/thee.

Enkel op reservering.

Thee- & Taartproeverij

Wil je op een leuke en lekkere wijze ontdekken hoe verschillend thee kan smaken? En hoe thee een taartje nog lekkerder kan laten smaken? Kom dan genieten van onze thee- en taartproeverij. Een thee- en taartproeverij bestaat uit minimaal drie gangen. Bij elke gang krijg je een kopje thee en huisgemaakt lekkers wat op elkaar is

3 gangen 15,00 p.p    elke volgende gang 5,00 p.p

Enkel op reservering

 

High Tea

Laat je verwennen met een heerlijke High Tea vers bereid uit de keuken van De Torteltuin. Je krijgt de High Tea geserveerd in verschillende  ‘gangen’. De eerste gang bestaat uit verschillende soorten sandwiches. Bij de tweede gang geniet je van een diversiteit aan hartige hapjes. De derde gang is de spreekwoordelijke kers op de taart: zoetigheden, waarbij de scones met clotted cream en confituur zeker niet ontbreken. De scones zijn ook als een aparte gang verkrijgbaar.

Bij onze High Tea krijgen de theeën evenveel aandacht als de hapjes. Elke gang heeft een eigen, met zorg uitgezochte thee, welke de gerechtjes nog beter tot hun recht laat komen.

22,50 p.p., extra gang 5,00 p.p.

Enkel op reservering.

Lekkers om mee te nemen

De Torteltuin heeft een kast waarin huisgemaakt lekkers te vinden is om mee te nemen.

We hebben bijvoorbeeld jam, honing, kaas van kaasboerderij De Zuidgeest, huisgemaakte ketchup. Ook de theeën en koffies die we serveren zijn hier te vinden. Op deze manier kun je  thuis lekker nagenieten.

Ook leuk om cadeau te geven! Weet je niet te kiezen, dan biedt onze cadeaubon uitkomst.

Arrangementen op maat

Wij vinden het een uitdaging om voor groepen een arrangement op maat samen te stellen, passend bij de samenstelling van de groep ofvde gelegenheid van het bezoek. Zo kunt u eens een andere invullingvgeven aan een verjaardag, een familiedag, een verenigingsuitje, een bedrijfsuitje enzovoort. 

Wij nodigen u van harte uit om samen, geheel vrijblijvend, eens te praten over uw wensen en onze mogelijkheden.