De Torteltuin | lekker relaxed genieten

Contact

Heb je een vraag of wil je reserveren, regel het hier snel en makkelijk

Contact gegevens

Uitleg route en navigatie

Met de fiets: De Torteltuin ligt pal naast fietsknooppunt 05, aan de fietsroute 22 en 29 van de Antwerpse Kempen.

Met de auto: Alleen Google Maps geeft de juiste route aan, alle andere navigatiesystemen geven een adres aan 5 km van de Torteltuin vandaan. Vanaf de kerk in Nispen volg je de bewegwijzering naar Essen (2 km) voor je Essen inrijdt gaat u rechtsaf de Grensstraat in en dan is het nummer 17 aan de rechterkant, er staat een bord in de tuin (let op: de overkant van de straat is België en heeft ook een nummer 17).
Als je toch op navigatie rijdt kun je het beste intypen: Grensstraat 44 – Essen – België en dan is het nummer 17 (tegenover nummer 44) aan de Nederlandse kant.

De ingang: Wij wonen op de hoek van de Grensstraat en De Hollands Diepstraat. De ingang bevindt zich in De Hollands Diepstraat, loop de poort door en je bent in ons lekker plekje!

Openingstijden

15 maart tot 1 oktober:

  • Maandag en dinsdag gesloten
  • Donderdag tot en met zondag van 09.30 tot 17.00 uur
  • Andere tijden en dagen op reservering*

Het kan voorkomen dat De Torteltuin op bepaalde dagen (eerder) gesloten is in verband met een besloten feest. Dit staat dan bij de ingang aangegeven.

 

1 Oktober tot 15 maart:

  • Op reservering*
 
* Enkel voor ontbijt- en luncharrangementen, high tea’s, thee- en taartproeverijen, workshops, feestjes, andere bijeenkomsten en ophalen bestellingen,