Ontbijt/lunch arrangement

Vanaf 9 uur kunt u bij De Torteltuin heerlijk genieten van een lekker ontbijt of lunch. Met z’n tweetjes of met een grote groep. Zomaar of om iets te vieren.

Bij het lekkere arrangement wordt de tafel feestelijk gedekt met verschillende verse broodjes, boterhammen, croissantjes en koffiebroodjes, een diversiteit aan kaas, vleesbeleg en confituur. Een verse fruitsalade, een verse groene salade en een eitje naar keuze zijn tevens inbegrepen.

Een glaasje jus en twee consumpties waarbij u kunt kiezen uit melk, karnemelk, een kopje thee of koffie maken het arrangement compleet. Wilt u liever iets anders drinken, dan is dat tegen een meerprijs mogelijk.

Heeft u het graag nog uitgebreider, dan kunt u kiezen voor het super lekkere arrangement. Dit is het bovenstaande arrangement met de volgende extra’s: gerookte zalm, poffertjesprikkers, scones, een mini-cupcake of andere zoete lekkernij en yoghurt met huisgemaakte granola. 

Omdat wij zoveel mogelijk gebruik maken van verse seizoensproducten uit eigen tuin en streek kan het assortiment iets wisselen. Heeft u bepaalde wensen, een dieet, een allergie of is er iets wat u absoluut niet lust? Geef dit dan op tijd aan ons door, dan houden we hier heel graag rekening mee.

Het arrangement is alleen op reservering, minimaal 1 dag voor aanvang, mogelijk. Grote groepen liefst eerder.

Lekkere arrangement:                         15,00 p.p.

Super lekkere arrangement:               20,00 p.p.      

kinderen tot 3 jaar eten gratis mee en kinderen tot 10 jaar voor de helft van de prijs