High Tea

Laat u verwennen met een heerlijke High Tea uit de keuken van De Torteltuin.

Bij De Torteltuin krijgen de theeën evenveel aandacht als de hapjes; Het heet tenslotte niet voor niets High Tea!

In de zoektocht naar lekkere thee ben ik aangenaam verrast door de verschillende smaken. Er is een hele wereld opengegaan toen ik ging onderzoeken welke thee een gerecht ondersteunt en versterkt. Om recht te kunnen doen aan beiden,  krijgt u de High Tea  geserveerd in gangen. Elke gang heeft een eigen, met zorg uitgezochte thee, welke de gerechtjes nog beter tot hun recht laten komen.

 

De gangen zijn:

  1. Verschillende soorten sandwiches bijvoorbeeld met zalm-kruidencrème-komkommer, eiersalade, bruchetta-boter met ham en rucola,
  2. Hartigheden bijvoorbeeld quiche met een mix aan paddenstoelen, spekjes en peterselie, caprese prikkers, pannenkoekjes met een vulling van groene asperges en rigotta
  3. Een diversiteit aan zoetigheden bijvoorbeeld carrot cake, brownie, cupcake met een topping, lekkers uit een glaasje. En natuurlijk ontbreken de scones niet, want een High Tea zonder scones is in mijn ogen geen High tea!

 

 

 

 

 

Wilt u tussen de gangen door even de benen strekken? Dat kan! Onze tuin en de omliggende omgeving bieden de mogelijkheid om even ‘ruimte’ te maken.

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van seizoensproducten uit eigen tuin en streek en houden van variatie. Hierdoor wisselt het assortiment regelmatig.

Indien u speciale wensen heeft in verband met een allergie of een dieet, geef het aan ons door dan kunnen we in overleg iets lekkers maken dat in uw dieet past. We zijn van mening dat iedereen moet kunnen genieten van het lekkers uit de keuken van De Torteltuin.

Alle gerechten worden vers bereid. Derhalve is een High Tea alleen op reservering, minstens 2 dagen voor aanvang, mogelijk. Grote groepen liefst eerder.

De kosten voor de High Tea bedragen 22,50 per persoon.

Wilt u de High Tea nog luxer dan kunt u tegen een meerprijs van  4,00  er voor kiezen om de zoete gang op te splitsen in twee gangen: een gang met scones en een gang met diverse zoetigheden. Beide gangen natuurlijk met een bijpassende thee.