Vergaderen

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering of ander overleg, een high tea met uw medewerkers, teambuilding of een bedrijfsfeestje dan is De Torteltuin een goede keuze. Wij bieden u de mogelijkheid om (een deel van) De Torteltuin de gebruiken voor uw vergadering, workshop, presentatie en meeting. U kunt terecht in onze sfeervolle huiskamer, de schuur en bij goed weer in onze grote tuin.

Als basis voor een bijeenkomst hebben we een standaard 4-uurs arrangement samengesteld wat bestaat uit:

  • Een unieke locatie met een huiselijke sfeer in een landelijke omgeving;
  • Gebruik van de door u verkozen ruimte(s) waarbij de opstelling passend gemaakt wordt aan uw wensen voor maximaal 4 uur
  • Gebruik van audiovisuele middelen: Wifi, beamer en projectiescherm, flip-over;
  • Onbeperkt koffie, thee, water en koekjes en
  • Een huisgemaakte zoete lekkernij bij start of tijdens een pauze.

De prijs van dit 4-uursarrangement bedraagt 18,50 p.p.

Het arrangement is uit te breiden. U kunt hierbij denken aan een langere tijdsduur, een extra tussendoortje, een ontbijt, lunch, picknick en een High Tea. In de zomer kan ook voor een Barbecue worden gekozen als afsluiting van de bijeenkomst.

Het arrangement kan tevens gecombineerd worden met een leuke activiteit. Denk hierbij aan een workshop koffie of thee, een mooie wandeling (eventueel met een gids), parkgolf en tal van andere mogelijkheden op ons erf en bij ons in de buurt.

Heeft u andere wensen, dan kijken we graag samen naar een passend aanbod. Ook voor andersoortige bijeenkomsten of events verzorgen wij graag een arrangement op maat.