Voor bedrijven

Een dag(deel) vergaderen in een ontspannen omgeving kunt u in en om de Torteltuin. De woonkamer en schuur, beiden ingericht in een huiselijke sfeer, evenals de tuin bieden een smaakvolle en relaxte plek om te vergaderen.

De ruimtes zijn zeer geschikt voor teambijeenkomsten, coachingsgesprekken, groepsactiviteiten en andere werkgerelateerde meetings. Ook het organiseren en faciliteren van bijeenkomsten en evenementen kunnen we voor u verzorgen.

We richten de zaal in overleg met u in. Naast vergaderen denken wij ook aan de inwendige mens. U kunt het arrangement uitbreiden met een lunch, diner of bij een volledige dag met allebei. Hierbij passen we ons aan aan uw wensen.

Technische ondersteuning:
u kunt gebruik maken van onze audiovisuele hulpmiddelen. Wij beschikken over  automatisch presentatiescherm . Een krachtige daglicht beamer en uiteraard geluidsversterking voor uw presentaties/video┬┤s.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek bespreken we uw wensen en stemmen we uw wensen af op onze mogelijkheden.