Maak je eigen High Tea

Bent u op zoek naar een leuke High Tea workshop en/of wilt u weten hoe we bij De Torteltuin een High Tea maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

In de keuken van De Torteltuin of in de gezellige schuur gaat u aan de slag met vriendinnen, collega’s of familie voor het bereiden van zowel zoete als hartige lekkernijen.

We beginnen de high tea workshop met een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Vervolgens gaat u, na een  uitleg, zelf aan de slag om de gerechten te bereiden.  Dit zijn zowel zoete als hartige lekkernijen waarbij u gebruik maakt van de recepten die in De Torteltuin worden gebruikt.

 

Afhankelijk van het aantal personen maken jullie een groot deel of alles zelf. Op het menu staan onder andere diverse soorten sandwiches, hartige taartjes,  amuse-lepels met lekkers, scones met clotted cream en diverse zoete lekkernijen, zoals worteltaart, brownie, koekjes. Heeft u zelf iets wat u met uw groep graag wilt maken kunt u dit doorgeven en passen we het in.

Omdat we vinden dat iedereen moet kunnen genieten van het gemaakte lekkers, horen we graag of er mensen zijn met bepaalde allergieën of overtuigingen. We passen de High Tea er graag op aan.

Natuurlijk sluiten we de workshop gezellig af met de door uw gezelschap gemaakte High Tea. Hierbij wordt de High Tea geserveerd in vier verschillende gangen, waarbij een door de gastvrouw bijpassende thee wordt geserveerd.

U kunt de workshop met uw groep vanaf 4 personen op een voor u en ons geschikte datum reserveren. Daarnaast wordt deze workshop ook op inschrijving georganiseerd. De actuele datums leest u terug op onze Facebookpagina onder het kopje evenementen.

De workshop duurt ongeveer 3,5 uur.
Prijs per persoon: 40,00 inclusief een receptenboekje voor thuis u alles nog een keer kunt maken.

Meer informatie of reserveren?  Neem contact op via de telefoon of email. Wij staan u graag te woord.

De workshop wordt gegeven door Imke Kragt, de gastvrouw van De Torteltuin. “Als ik in de keuken sta, wordt ik heel erg blij. Zo blij dat ik soms letterlijk sta te dansen”. Imke vind bakken en koken even leuk. Beide disciplines combineer ik naar hartelust in een High tea. Er is een wereld voor me opengegaan toen ik ging onderzoeken welke thee een gerecht ondersteund en versterkt. Voor mij draait het daarbij allemaal om balans. Ik hou van harmonie, in het gezin, in de tuin en dus ook in de High Tea.