Parkgolf en picknickarrangement

 

 

 

 

 

Zoekt u nog een leuk spel met je vereniging of familie, dan is de Parkgolf echt dé activiteit om samen te doen. In samenwerking met VVV de tasberg in Essen biedt De Torteltuin u aan:

het parkgolf- en picknickarrangement

Bij de Tasberg staan de golfspullen en de picknickmand op het afgesproken tijdstip voor u klaar. Oefen eerst op de proefhole op het pleintje bij De Tasberg, sla het grasveld over naar hole 2 en vervolg uw weg in het bos. Hole 3 tem 12 liggen daar op u te wachten.

De mand  is gevuld met voldoende lekkers voor het aantal personen dat u aangeeft. Al het  lekkers komt uit de keuken van De Torteltuin. Wij werken met verse en biologische producten uit de buurt. Per persoon zitten er 3 belegde minibroodjes in, een mini-croissant, een stukje fruit, een zoete lekkernij en koffie of thee. Een plaid neerleggen en smullen maar! U levert de mand aan het einde van uw spel bij de Tasberg weer in, tegelijkertijd met de materialen van de parkgolf.  De prijs voor dit arrangement bedraagt 15,00 per persoon. Voor kinderen gelden andere tarieven. Vraag ernaar bij De Torteltuin.

Heeft u het graag wat uitgebreider en luxer, dan kunt u het arrangement uitbreiden met de volgende gerechten:

Yoghurt in een potje met huisgemaakte confituur en granola                        2,75

Verse fruitsalade                                                                                                   2,75

Groene salade                                                                                                        2,75

stukje taart                                                                                                             2,75

Frisdrank, flesje 33cc                                                                                            2,25

Fles appel of appel-perensap van Franken Fruit, 1l.                                        4,00

Fles wijn (wit/rood/rosé)                                                                                    10,00

Fles cava                                                                                                                  15,00

Heeft u geen zin in een maaltijd maar wel lekkere trek, dan kunt u ook kiezen voor een taartenproeverijtje en/of een borrel voor  8,00 per persoon.

  • Bij een taartenproeverij is de mand gevuld met 3 verschillende soorten zoetigheden, koffie en/of thee voor het aantal opgegeven personen. Natuurlijk kunt u ook een ander drankje bijbestellen (zie picknickarrangement) en tegen een meerprijs kan het aantal zoetigheden worden uitgebreid naar uw wensen.
  • Bij een borrel is de mand gevuld met 3 verschillende soorten hartigheden en de door u opgegeven frisdrank. Ook hier kunt u een ander drankje bestellen en kan het aantal hapjes uitgebreid worden naar uw wensen.

Wilt u liever in onze tuin picknicken, ook dat is mogelijk. De Torteltuin beschikt over een mooie weide waar u kunt genieten van al het lekkers. Ook kunt u de parkgolf activiteit reserveren in combinatie met een ontbijt, lunch of high Tea in De Torteltuin.

Wij vragen u om de parkgolf en picknickarrangement minimaal 1 dag van te voren te reserveren. Grote groepen liefst eerder.