Maak je eigen High Tea

Bent u op zoek naar een leuke High Tea workshop en/of wilt u weten hoe we bij De Torteltuin een High Tea maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

In de keuken van De Torteltuin of in de gezellige schuur gaat u aan de slag met vriendinnen, collega’s of familie voor het bereiden van zowel zoete als hartige lekkernijen.

We beginnen de high tea workshop met een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Vervolgens gaat u, na een  uitleg, zelf aan de slag om de gerechten te bereiden.  Dit zijn zowel zoete als hartige lekkernijen waarbij u gebruik maakt van de recepten die in De Torteltuin worden gebruikt.

 

Afhankelijk van het aantal personen maken we onder andere diverse soorten sandwiches, hartige taartjes,  amuse-lepels met lekkers, scones met clotted cream en diverse zoete lekkernijen.

Natuurlijk sluiten we de workshop gezellig af met de door uw gezelschap gemaakte High Tea. Hierbij wordt de High Tea geserveerd in vier verschillende gangen, waarbij een door de gastvrouw bijpassende thee wordt geserveerd.

De workshop duurt ongeveer 3,5 uur. De kosten van deze workshop bedragen 40,00 per persoon. Dit is inclusief een receptenboekje welke u mee naar huis kunt nemen zodat u alles thuis nog een keer kunt maken.

 

Wilt u een beetje van uzelf en een beetje van De Torteltuin? Voor 30,00 per persoon kunt u zelf een aantal gerechten maken en vullen wij de High Tea aan met onze gerechten.

De workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur en is als de bovenstaande complete High Tea, u maakt alleen zelf minder gerechten.

 

Meer informatie of reserveren?  Neem contact op via de telefoon of email. Wij staan u graag te woord.